Dildpandekage med rodfrugter

Ingredienser

120g Mel3dlMælk
1bundtDild200g Gulerødder
200g Kartofler2 1/2dlVand
30g Margarine1 1/2dlFløde
Salt150g Reven ost
2 Æg1spskfOlie
Fyld.200g Pastinak
150g Selleri Stuvning
3spskfMel Grøntsagsvand
Peber

Fremgangsmåde

Mel salt olie og æg piskes sammen og mælken tilsættes lidt efter lidt. Dejen stilles i køleskabet i ca. 2 timer. Dilden hakkes og tilsættes dejen. Hvis dejen er for tyk spædes den med lidt mælk. Pandekagerne bages..

Grøntsagerne renses og skæres i små tern, koges i letsaltet vand til de er knapt møre(lidt bid). Fløden tilsættes, og koges op. Smør og mel røres til en smørbolle. Smørbollen tilsættes stuvningen.

Stuvningen fordeles pa pandekagerne, som rulles sammen og ligges i et ovnfast fad. den revne ost drysses over og pandekagerne gratineres i ovnen ved 200gr. i 10 minutter. Velbekommen.

Webline Annoncører Opskrifter

Copyright © 1997
webline.dk