Urtepostej

Ingredienser

3/4kgGulerødder1/4l Piskefløde
1dlKogevand fra gulerødderne (måske 2 dl.).
6 Æg1 Håndfuld, små pillede løg
(dybfrost)3 Stilke bladselleri
Olivenolie til formen
KRYDDERIER
Salt & Peper Stødt muskat

Fremgangsmåde

1. Kog de skrællede gulerødder i lidt vand, til de er akurat møre. Blend 500 g. af dem sammen med fløde kogevand, æg og krydderier.

2. Blancher løgene og skær bladselleristilkene i små stykker, rør begge dele i gulerodsmassen med resten af gulerødderene, der er skåret i tern.

3. Hæld "farsen" i en smurt form, og bag postejen 1 1/2 time ved 175°. Postejen kan serveres med f.eks. "Flødestuvede champignons".

Webline Annoncører Opskrifter

Copyright © 1997
webline.dk