Majspandekager med krydret champignonfyld

Ingredienser

DEJ
2spskfHvedemel2dlMajsmel (100 g)
2dlMælk3 Æg
25g Smør
KRYDRET CHAMPIGNONFYLD
25g Smør5 Finthakkede skalotteløg
450g Champignons i kvarte2 Røde peberfrugter i små tern
10 Hele koriander2dlMild taco-sauce
1dsKoncentreret tomatpuré (70g)1/2tskfStødt, sød chili
1/2tskfEdelsüss paprika1/2tskfGroft salt
75g Reven mozzarella
GRATINERING
25g Reven mozzarella

Fremgangsmåde

Pandekager: Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent smør i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Fyld: Lad smørret gyldne i en pande. Svits løg og champignons ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 minutter). Tilsæt peberfrugt, koriander, taco-sauce, tomatpuré, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 minutter. Smag fyldet til.

Fordel fyld og mozzarella på de seks pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med mozzarella, og gratinér pandekagerne midt i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter.

Serveres med blandet salat.

Webline Annoncører Opskrifter

Copyright © 1997
webline.dk