Pasta Alla Primavera - forårspasta

Ingredienser

500g Tagliolini, helst grøn12 Friske grønne asparges
200g Friskbælgede ærter - jo mindre jo bedre
200g Fine og slanke bønner30g Smør
2dlPiskefløde Salt og peber
60g Parmesanost, friskreven

Fremgangsmåde

NOTE: Serveret som forret, rækker denne portion til 6 personer.

Kog grøntsagerne hver for sig i så små mængder vand som muligt - husk lidt salt i vandet - og kog dem lidt i underkanten af, hvad de behøver. Hæld vandet fra og skyl dem straks i koldt vand.

Skær asparges og bønner i mindre stykker og bring vandet til pastaen i kog. Mens pastaen koges efter anvisningen, sauteres grøntsagerne i smørret et par minutter, og fløde, salt og peber tilsættes. Når pastaen er kogt færdig, blandes den med osten og dernæst med saucen. Serveres rygende varm.

Tips: En eventuel rest smager dejligt dagen efter gratineret i ovnen med lidt ekstra ost og fløde.

Webline Annoncører Opskrifter

Copyright © 1997
webline.dk