Kold tomatsuppe gazpacho

Ingredienser

1/2kgTomater300g Agurk
1 Rød peberfrugt50g Renset løg
2 Fed hvidløg2spskfOliven olie
3/4spskfLys vineddike Salt
Pebber Sukker
1tskfPaprika Evt et par mynteblade.
1 1/2dlKnust is Tilbehør:
Hårdkogt hakket æg Stegt hvidløgsbrød

Fremgangsmåde

Skold og flå tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker. Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne. Skær agurken i mindre stykker. Rens peberfrugten og skær i mindre stykker. Hak løg og hvidløg groft. Kom alle disse grøntsager i en blender eller food-processor. Tilsæt evt mynte (frisk). Blend alle grøntsager på en gang i blender eller food-processor. Blend ikke for længe, der skal være lidt "klumper".

Hæld suppen i en skål og rør olie, eddike og kryderier i og rør rundt. Sæt skålen i køleskab min. nogle timer. Kan stå til næste dag. Ca. 20 min førend servering tilsættes is. Smag suppen til med kryderier. Server med hakket æg og ristet hvidløgsbrød og evt oliven.

God appetit

Webline Annoncører Opskrifter

Copyright © 1997
webline.dk