Suppe på Kalvebryst

Ingredienser

2kgKalvebryst med ben2 Gulerødder
1 Porre1 Løg
1/2 Knoldselleri1/2 Pastinak
1 Helt hvidløg1 Suppevisk: Timian, porretop,
- persillestilk3 Cm frisk ingefær
1spskfPeberkorn1 Citron
GRøNTSAGER TIL SERVERING
600g Klargjorte grøntsager som - ovenfor
-

Fremgangsmåde

1. Gør grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Flæk hvidløgshovedet midt over. Skær ingefærknolden i tynde skiver. Skær det gule og det hvide fra citronen. Skær i skiver.

2. Kom kalvebryst, peber og de klargjorte ingredienser i en gryde og hæld koldt vand på til det dækker. Bring retten i kog og lad den simre ca. 3 timer. Skum hyppigt for fedt og urenheder undervejs. Tilsæt lidt salt.

3. Tag kødet op og sigt suppen. Kog den evt. ind. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Skær de sidste grøntsager i mindre stykker og kog dem 5-8 minutter i suppen.

4. Servér kød og grøntsager i suppen eller servér begge dele efter at have nydt klar suppe. Giv så sennep, reven peberrod, knust peber og groft salt til.

Webline Annoncører Opskrifter

Copyright © 1997
webline.dk